... god til friluftsliv, overnatning og social sammenkomst!

40
50
3km
Lejren udlejes til foreninger, skoler, firmaer og private. Du kan reservere en ledig periode på Bestilling
Mølkærlejren ligger ved Hammel, ca. 30 km vest for Århus, og er let tilgængelig fra Hovedvej 26 (Århus-Viborg), hvor der er skiltet til lejren. Adressen er Mølkærlejren, Mølkærvej 4, Søbyvad, 8450 Hammel
Lejren har et fælleshus med spisesal, et hyggeligt repos, køkken og bryggers. Spisesalen er møbleret til 36 personer med komfortable møbler. Der kan ommøbleres med vores ekstra møbler, så der er plads til flere. Der er desuden et aktivitetshus, en bygning med grovkøkken, samt sovebygning med 40 sengepladser, fordelt på 6 soverum, alle med toilet og bad. Lejren er desuden udstyret med hurtigt trådløst internet, som lejere frit kan bruge.
Der er rig mulighed for udendørs aktiviteter som f.eks. boldspil, pionering og teltslagning. Der er gode muligheder for løb, hike og andre aktiviteter i de naturskønne områder omkring lejren.
Lejren har to store shelters med plads til 12 overnattende personer. Tilhørende de 2 shelters er der en bålplads og en mindre teltplads tæt på. Der er en gangsti til lejren, hvor der er umiddelbar adgang toilet og grovkøkken. Med ophold i en shelter nydes områdets dejlige natur helt tæt på. 
-->